Ana Sayfa - Haberler

Şirketimizden Haberler

Koçaslanlar Sigorta, Sigortacilik, blog, sigorta, koçaslanlar, Sigortanin Yildizi Koçaslanlar Sigorta
  • Koçaslanlar Sigorta
  • Şirket İçi
  • 08/04/2024

Küçük Önlem, Büyük Güvence; Ferdi Kaza Sigortası

2000 yilindan bu yana sektörüne farkli bir bakis açisi getirmis, güçlü kadrosu ve yenilikçi yaklasimi ile Türkiye’de lider acenteler arasinda bulunan Koçaslanlar Sigorta’nin Bireysel Departman Yöneticisi Oguzhan Oruç Ferdi Kaza Sigortasi ve öneminden bahsetti.

 

Sigortacilik alaninda tüm hizmetleri veren Koçaslanlar Sigorta, kaza bransi basta olmak üzere, Bireysel Emeklilik, Saglik ve Tarim Sigortalari ile kisi veya kurumlarin yasam kalitelerini, onlardan gelen talepleri dikkate alinarak yükseklere tasimak ve sürekliligini saglayacak ürün ve hizmetler sunmaktadir.

 

Günlük yasamda karsilasilabilecek pek çok risk içeren durum nedeniyle sigortalamanin hayati önem tasidiginin altini çizen Koçaslanlar Sigorta Bireysel Departman Yöneticisi Oguzhan Oruç; “Tüm yasamimiz boyunca belirli riskler ile karsilasma ihtimalimiz daima bulunmaktadir. Öngörülemeyen risklere karsi tedbirler almak, riskin doguracagi sonuçlari minimize etmekte önemli bir rol oynamaktadir. Ferdi Kaza Sigortasi, yasamin içerisinde yasanabilecek olumsuz bazi durumlar için büyük fayda saglayan, en önemli sigortalardan biridir. 16-65 yas araligindaki herkesin yaptirabildigi Ferdi Kaza Sigortasi; kaza sonucu vefat tazminati, kaza sonucu daimi maluliyet ek teminati kaza sonucu tedavi masraflari teminati gibi durumlari kapsamaktadir. Ayni zamanda kaza sonucu ölüm ya da sürekli sakatlik durumunda poliçede belirtilen oranlarda, ölüm sonucunda varislere, sürekli sakatlik sonucunda kisinin kendisine toplu tazminat ödemesi yapar. Tüm sigortalarda oldugu gibi Ferdi Kaza Sigortasi da kisinin basina gelebilecek sanssiz durumlar için büyük bir güvenlik saglamaktadir.” dedi.

 

Kisilerin araçlariyla yolda kalma durumlarinda yardima kosan çekici hizmetinin önemini vurgulayan Taylan, “Riskli islerde çalisan, çok fazla seyahat eden ya da kendini güvence altina almak isteyen kisiler öncelikli olarak yaptirmalidir. Kendisini ve ailesini günlük hayatin içinde ortaya çikabilecek risklerden maddi olarak korumak isteyen herkes ferdi kaza sigortasi ile güvence olusturabilir. Ferdi kaza poliçesinin içerisindeki çekici hizmetine ise, ek maliyetten dolayi kasko yaptiramayan ya da aracin kasko yapilmasin uygun bulunmadigi takdirde kaza ya da ariza durumunda en yakin yetkili servise kadar çekilme hizmeti sunmaktadir. Özellikle zorlu kis sartlarinda araçlarin yolda kalma, kaza yapma veya ariza riskleri daha da yükselmektedir.  Ferdi Kaza Sigortasi, bu gibi zorlu durumlarda büyük bir kurtarici olarak karsimiza çikmaktadir.” diye konustu.

Koçaslanlar Sigorta
Yazar Hakkında

Koçaslanlar Holding, otomotiv sektörünün en önemli şirketlerindendir. Sigorta şirketimiz bu büyük yapıya yakışır şekilde konumlandırılmıştır ve her an müşterinin yanında, sınırsız müşteri memnuniyetini hedef edinmiş bir ekip tarafından hizmet verilmektedir.

22 yıllık tecrübemiz ve uzman sigorta danışmanlarımızla 7/24 her ihtiyacınızıda yanınızdayız.

İletişim Bilgilerimiz