Ana Sayfa - Haberler

Şirketimizden Haberler

Koçaslanlar Sigorta, Sigortacilik, blog, sigorta, koçaslanlar, Sigortanin Yildizi Koçaslanlar Sigorta
  • Koçaslanlar Sigorta
  • Şirket İçi
  • 08/04/2024

Tamamlayıcı Sağlık Sigortaları İle Hayata Sağlıkla Devam Edin

2000 yilindan bu yana sektörüne farkli bir bakis açisi getirmis, profesyonel kadrosu ve bilinçli yaklasimi ile Türkiye’de lider acenteler arasina girmis bir kurulus olan Koçaslanlar Sigorta’nin Bireysel Departman Yöneticisi Oguzhan Oruç, Tamamlayici Saglik Sigortalari ve öneminden bahsetti.

 

Sigortacilik alaninda tüm hizmetleri veren Koçaslanlar Sigorta, kaza bransi basta olmak üzere, Bireysel Emeklilik, Saglik ve Tarim Sigortalari ile kisi veya kurumlarin yasam kalitelerini, onlardan gelen talepler dikkate alinarak yükseklere tasimak ve sürekliligini saglayacak ürün ve hizmetler sunmaktadir.

 

Pandemi ile birlikte Tamamlayici Saglik Sigortalari’nin öneminin arttigini ve her ihtiyaca cevap veren yeni ürünlerin çiktigini vurgulayan Koçaslanlar Sigorta Bireysel Departman Yöneticisi Oguzhan Oruç, “Pandemi ile birlikte sagligin öneminin artmasi ve ‘Saglik her seyden önemlidir’ bilincinin yayginlasmasi ile birlikte Tamamlayici Saglik Sigortalari oldukça tercih edilir hale geldi. Düzenli periyotlar halinde ödenen ve cüzi bedelleri olan Tamamlayici Saglik Sigortalari, artan bu talep nedeniyle zamanla daha kapsamli hale geldi. Tamamlayici Saglik Sigortalari anlasmali özel hastanelerde, SGK fark ücreti ödemeden muayene, tahlil ve tetkiklerinizi yaptirabilmenizi, yatarak veya ayakta tedavi olabilmenizi ambulans hizmetlerinden yararlanabilmenizi sagliyor. Genellikle ameliyat, ameliyat öncesi ve sonrasi tetkik, yogun bakim, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz ve tibbi gözlem masraflari limitsiz olarak poliçeye eklenebiliyor ve daha kapsamli bir hale getirilebiliyor. Ayni sekilde tibbi malzeme, evde bakim, suni uzuv, fizik tedavi ve rehabilitasyon masraflari ise limitli olarak poliçeye dahil edilebiliyor.” dedi.

 

Tamamlayici Saglik Sigortasi’nin özel saglik sigortasina bütçe ayiramayip SGK anlasmali özel hastaneleri tercih edenler için uygun bir sigorta oldugunun altini çizen Oruç; “Sosyal güvenlik sigortasini tamamlayan bu saglik sigortasi çesidi ile herhangi bir fark ücreti ödemeden saglik hizmetlerinden yararlanma olanagi bulunmaktadir. Özel hastanelerin tercih edilebilirliklerini arttirmak ve fark ücreti ödemede yasanan sikintilari önüne geçilmektedir. özellikle her geçen gün daha da artan fark ücretleri ve saglik hizmetlerindeki tercih hakkinin azalmasi göz önünde bulundurulursa, bu destekleyici sigortanin ne kadar önemli oldugu anlasilacaktir. Tüm bunlara ek olarak tamamlayici saglik sigortasi geçmisten gelen hastaliklari karsilamamasina ragmen alternatif poliçe ile mevcut rahatsizliklar ile düzenlenen tamamlayici saglik sigortasi ile hizmet vermekteyiz. Dogum teminatinda ise normal sartlarda poliçelerde 1 yil bekleme süresi aranirken, gebe olunmasi durumunda da düzenlenecek TSS poliçemiz mevcuttur. Istege ve ihtiyaca bagli olarak alternatif poliçeler ile destek olunabiliyoruz.” diyerek konusmasini sonlandirdi.

Koçaslanlar Sigorta
Yazar Hakkında

Koçaslanlar Holding, otomotiv sektörünün en önemli şirketlerindendir. Sigorta şirketimiz bu büyük yapıya yakışır şekilde konumlandırılmıştır ve her an müşterinin yanında, sınırsız müşteri memnuniyetini hedef edinmiş bir ekip tarafından hizmet verilmektedir.

22 yıllık tecrübemiz ve uzman sigorta danışmanlarımızla 7/24 her ihtiyacınızıda yanınızdayız.

İletişim Bilgilerimiz