Ana Sayfa - Haberler

Şirketimizden Haberler

Koçaslanlar Sigorta, Sigortacılık, blog, sigorta, koçaslanlar, Sigortanın Yıldızı Koçaslanlar Sigorta
  • Koçaslanlar Sigorta
  • 07/12/2023

Geleceğe Güvence; Yaşama Değer Hayat Sigortası

2000 yilindan bu yana sektörüne farkli bir bakis açisi getirmis, profesyonel kadrosu ve bilinçli yaklasimi ile Türkiye’de lider acenteler arasina girmis bir kurulus olan Koçaslanlar Sigorta’nin Bireysel Departman Yöneticisi Oguzhan Oruç, Yasamaya Deger Hayat Sigortasi’nin önemi, teminatlari ve güvencelerinden bahsetti. 

 

Sigortacilik alaninda tüm hizmetleri veren Koçaslanlar Sigorta, kaza bransi basta olmak üzere, Yangin Poliçeleri, Kefalet Sigortalari, Sorumluluk Poliçeleri, Mühendislik Sigortalari, Nakliyat Sigortalari, Bireysel Emeklilik, Saglik ve Tarim Sigortalari ile kisi veya kurumlarin yasam kalitelerini, onlardan gelen talepler dikkate alinarak yükseklere tasimak ve sürekliligini saglayacak ürün ve hizmetler sunmaktadir.

 

Oruç, “Yasamaya Deger Hayat Sigortasi, sizi ve sevdiklerinizi güvence altina alabileceginiz, süre sonunda yasam kaybi olmamasi durumunda yasam teminatinizi ve primlerinizin yatirim getirisini belirli kosullar altinda ikramiye tutari olarak geri alabileceginiz bir sigortadir. Sigorta süresi boyunca yatirdiginiz primlerle sevdiklerinizi güvence altina alabilir, sigorta süresi sonunda alabileceginiz ikramiye ile de hayattayken kazanip geleceginize yatirim yapabilirsiniz. Ödeme seçeneklerine göre sigortanizi kendiniz planlayabilir ve gelecege güvenli bir adim atabilirsiniz.  Yasamaya Deger Hayat Sigortasi ile yasam kaybi durumunda prim biriktirebilir, ödediginiz primleri vergi matrahinizdan düserek vergi avantaji elde edebilir, primlerinizi dolar üzerinden aylik ödeyebilirsiniz.” dedi. 

 

Yasamaya Deger Hayat Sigortasi’nin ikramiyeleri hakkinda konusan Oruç, “Yasamaya Deger Hayat Sigortasi, sigorta ettiren tarafindan ödenen primlerin yatirima yönlendirilmesi ile elde ettigi gelirin bir kismini sadakat ikramiyesi olarak yasama ve vefat durumunda sigorta ettiren veya kanuni varislerle gönüllü olarak paylasir. Sigorta süresi sonunda yasam kaybi riskinin gerçeklesmemesi ve tüm primlerin ödenmis olmasi durumunda yasam teminati ile ikramiye ödemesi yapilir. Ayni zamanda ödediginiz primleri belirli tutarlari asmamak kaydiyla vergiden düsebilirsiniz. Tüm bu avantajlari ile Yasamaya Deger Hayat Sigortasi, oldukça kapsayici ve faydali bir sigortadir.” diyerek konusmasini sonlandirdi. 

Koçaslanlar Sigorta
Yazar Hakkında

Koçaslanlar Holding, otomotiv sektörünün en önemli şirketlerindendir. Sigorta şirketimiz bu büyük yapıya yakışır şekilde konumlandırılmıştır ve her an müşterinin yanında, sınırsız müşteri memnuniyetini hedef edinmiş bir ekip tarafından hizmet verilmektedir.

22 yıllık tecrübemiz ve uzman sigorta danışmanlarımızla 7/24 her ihtiyacınızıda yanınızdayız.

İletişim Bilgilerimiz